Nadat je alles hebt gelezen, komt er een moment dat je denkt: Wat nu dan? We laten de keus om hulp te zoeken natuurlijk altijd bij jou liggen. Het is wel mogelijk om niet gelijk aan te melden voor een traject van gebedspastoraat, maar je eerst aan te melden voor andere activiteiten. Dat kan helpen om het nog wat beter in beeld te krijgen. Besef je dat gebedspastoraat echt iets is wat je serieus wilt overwegen, kies er dan voor om je daadwerkelijk aan te melden. Een aanmelding verplicht je tot niets en je zult altijd eerst nog een intakegesprek krijgen. Op basis van dat gesprek kijken we van twee kanten of een traject de beste stap voor jou is en of jij het gevoel hebt dat dit bij jou past.

  Op de website gebruiken we verschillende aanmeldformulieren. Dit doen we om er voor te zorgen dat we, afhankelijk waar je de aanmelding voor doet, wij genoeg informatie hebben om te beoordelen of we je uit kunnen nodigen voor een intakegesprek. Daarnaast vind je ook de pagina met tarieven via deze pagina.

  Aanmeldformulier gebedspastoraat

  Aanmeldformulier overige activiteiten

  Algemeen contactformulier

  Tarieven


  Ervaar jij in je leven op emotioneel of
  op geestelijk gebied blokkades?

  Zijn er dingen in je leven waarvan jij het
  gevoel hebt de regie kwijt te zijn?

  Ben je in de psychiatrie vastgelopen maar
  is er nooit geestelijk naar je gekeken?

  Is God in je leven zover weg en is de
  relatie met God zo moeilijk?

  Loop je altijd met angst, dwanggedachten
  of misschien iets dat hier op lijkt?

  Kun je niet van jezelf houden of zelfs
  niet eens in de spiegel kijken?

  Eindeloos vrij

  Eindeloos vrij is een bediening van gebedspastoraat om mensen te helpen die zijn vastgelopen in hun leven. Wij zijn een interkerkelijk team van pastoraal werkers die geschoold en getraind zijn in gebedspastoraat.

  Gebedspastoraat

  Gebedpastoraat is een vorm van pastoraat waarbij we mensen helpen hun identiteit en autoriteit in Christus te vinden en we helpen mensen vrij te komen van verkeerde bindingen in hun leven.

  Coaching

  Naast gebedspastoraat bieden we ook verschillende vormen van coaching aan. Lang niet iedereen heeft gebedspastoraat nodig, soms wil je gewoon een nieuwe stap in je leven ontdekken. Daar helpen we graag bij.

  Aanmeldingen

  Om in aanmerking te komen voor een persoonlijk traject is aanmelding nodig, maar het is ook mogelijk om eerst mee te doen aan andere vormen van coaching of hulp om daar te ontdekken wat je nodig hebt.

  © 2023 Eindeloos vrij. All Rights Reserved.