Spreekbeurten


Omdat wij beseffen dat onderwijs over onderwerpen rondom bevrijding en gebondenheid belangrijk en ook nodig zijn, willen we daarin ondersteunen waar dat mogelijk is. Om ons heen zien we hoe satan en het rijk van de duisternis vele mensen in zijn greep heeft, maar dat door onkunde en onwetendheid ook heel veel mensen niet weten wat er nu echt aan de hand is.

 

Het rijk van de duisternis wil niet graag ontmaskerd worden en de structuren waarlangs satan werkt houdt hij graag zo goed mogelijk verborgen. Daarom is onderwijs op dit gebied voor iedere christen van heel groot belang. Via het contactformulier spreekbeurten is het mogelijk om contact met ons de zoeken voor een spreekbeurt in jouw gemeente, kring of groep over onderwerpen die te maken hebben met het rijk van de duisternis en hoe hij mensen in zijn greep heeft.

 

Aan een spreekbeurt zitten, behalve de reiskosten, geen verplichte kosten verbonden. Wij hebben het Evangelie en de overwinning op satan om niet gekregen en willen het graag om niet uitdelen. Uiteraard zijn gifiten wel hartelijk welkom, maar dat mag je doen naar draagkracht en waardering.

 

Klik hier voor het contactformulier voor een spreekbeurt

Pinksteren 3