Cursus 'Wie je bent in Christus'

 

Wie ben jij in Christus? Wat is jouw identiteit en waar hangt deze vanaf? Wat gebeurt er als jij in zonden valt? Hoe kijkt God naar je? Veel christenen blijven met vragen over dit onderwerp zitten. Daarom bieden wij een gratis cursus aan over dit onderwerp. Misschien is het woord 'cursus' hiervoor wel een erg zwaar woord. We willen je helpen te groeien in je identiteit in Christus.

 

De cursus is een thuisstudie en bestaat uit twee delen die totaal 13 weken beslaat. Het eerste deel bestaat uit 26 korte Bijbelstudies waarin bij elke studie wordt ingegaan op een onderdeel van wie je bent in Christus. Bij elke Bijbelstudie behoren 3 verdiepingsvragen. Daarnaast gebruiken we voor het tweede gedeelte het boekje van Neil T. Anderson 'Overwinning over de duisternis'. Dit boekje bestaat uit 13 hoofdstukken waarvan je elke week een hoofdstuk leest en de verdiepingsvragen, die bij het studiemateriaal zitten, maakt. Elke week lever je de uitwerkingen van 2 Bijbelstudies en 1 hoofdstuk uit het genoemde boekje per mail je in en krijg je daar feedback op.

 

Het is bijzonder om te zien hoe levens van mensen veranderen door deze cursus en de relatie met God groeit. Je leert om echt te leven vanuit je identiteit in Christus. We bieden de cursus gratis aan, maar giften zijn natuurlijk hartelijk welkom, om het werk dat we willen doen, te ondersteunen.

 

Aanmelden voor de cursus kan door ons via het contactformulier een bericht te sturen. Je ontvangt dan van ons een mail met meer informatie en het studiemateriaal.

Pinksteren 3