Pastorale hulpgroep

 

De pastorale hulpgroep is iets dat wij aanbieden ter ondersteuning en voorbereiding op persoonlijke trajecten en daarnaast bieden wij dit aan voor iedereen die wil groeien in identiteit en autoriteit in Christus.


Wij zien in de persoonlijke trajecten, dat vooral belangrijk is om te leren stappen te zetten in identiteit en autoriteit. Dit kan al tot grote overwinningen leiden, terwijl je nog niet eens aan je persoonlijke traject bent gestart en het kan al zoveel meer rust in je leven gaan brengen.
 

Voor heel veel mensen die zich aanmelden voor een persoonlijk traject ligt in dit bovenstaande al een hele grote sleutel naar vrijheid in Christus. 

Dat heeft gemaakt dat we ervoor hebben gekozen om een pastorale hulpgroep op te starten. Deze bestaat uit 5 avonden waarin je een klein stukje onderwijs krijgt en daarna met elkaar in gesprek gaat. Uiteraard worden deze avonden begeleid door teamleden van Eindeloos vrij. Bij de pastorale hulpgroep gaan we diep door op persoonlijke ervaring, maar ook op thema’s hoe je in je autoriteit kunt gaan staan en hoe de geestelijke wapenrusting functioneert.

 

De thema's van de avonden zien er als volgt uit:

- Vrijheid en identiteit

- Ontmasker het kwaad

- Weersta het kwaad

- Overwin het kwaad

- Hoe behoud jij je vrijheid

 

Iedereen die zich aanmeldt voor een persoonlijk traject krijgt altijd de gelegenheid om deel te nemen aan de pastorale hulpgroep, maar als er voldoende ruimte is in deze groep is het ook mogelijk dat anderen meedraaien in deze groep om zo sterker in identiteit en autoriteit te worden. We willen er naartoe dat deze pastorale hulpgroep doorlopend blijft draaien, zodat daar geen wachtlijst voor hoeft te zijn.

 

Kijk voor de data van deze pastorale hulpgroep in de agenda.

Pinksteren 1