Vriendennetwerk

 

Wij vinden het belangrijk om een vriendennetwerk om ons heen te hebben met mensen die onze bediening een warm hart toedragen. Een netwerk met mensen dat biddend om ons heen wil staan en tegelijk ook iets wil meemaken van dat wat er gebeurt bij Eindeloos vrij.

 

Door je aan te melden voor het vriendennetwerk zullen we je op de hoogte houden van onze activiteiten, maar we willen met het vriendennetwerk meer dan dat. Het is ons verlangen om dat te delen wat wij zien dat God doet door onze bediening heen, zodat er ook geloof gebouwd wordt om ons heen. Waar getuigenissen vertellen over wat God doet, daar zal geloof toenemen. Onderdeel zijn van ons vriendennetwerk betekent dus ook dat jouw geloof gebouwt wordt.

 

Tegelijk hebben wij dit vriendennetwerk ook heel hard nodig. Onze bediening staat doorlopend in de frontlinie van het Koninkrijk van God en daarom hebben wij altijd bidders om ons heen nodig. Ook hebben we mensen nodig, die onze bediening financieel mee willen dragen. De hulp die wij bieden, bieden we om niet, maar we hebben wel onze kosten. We hopen ook dat er uit ons vriendennetwerk daarin voorzien zal worden.

 

Lid worden van ons vriendennetwerk betekent niet dat je financieel moet bijdragen. Het is een optie. De enige voorwaarde die wij stellen voor ons vriendennetwerk is dat je een christen bent met een persoonlijke relatie met God en achter onze bediening staat.

 

Aanmelden vriendennetwerk

 

Pinksteren 4