Binnen het team hebben we op dit moment vacatures voor meerdere pastoraal werkers. We zijn op dit moment dringend op zoek naar 2 mannelijke teamleden, maar er is op dit moment ook ruimte voor een vrouwelijke pastoraal werker. Vanwege de enorme nood, zoeken we op een zo kort mogelijke termijn pastoraal werkers die bekwaam zijn om questionnairetrajecten te begeleiden. 

  Wat wij zoeken

  We zoeken iemand die, bij voorkeur, de trainingsschool van Vrij Zijn heeft gevolgd of op dit moment volgt en verlangen heeft om zijn of haar kennis in te zetten om confidenten te begeleiden naar vrijheid in Christus. Je bent beschikbaar om minimaal twee trajecten tegelijk te begeleiden. Dat betekent dat je gemiddeld iedere week een gesprek kunt doen met een confident. 

  Je wordt, samen met een ander teamlid, gekoppeld aan vaste confidenten die je zult gaan begeleiden. Een traject wordt afgesloten met een gebedsdag. Naast de twee lopende trajecten, ben je onderdeel van een team van ongeveer 12 pastoraal werkers. Als team vergaderen we gemiddeld 1x per 8 weken. Gemiddeld ben je zo'n 3 tot 4 uur per week kwijt aan je taak. (Twee uur in de weken dat je alleen een begeleidingsgesprek doet en meer uren als je een doorbiddag hebt aan het einde van een traject) 

  We verwachten van je dat je een levende relatie met God hebt en dat je woont in de regio Dordrecht/Alblasserwaard of het geen probleem vindt om naar deze regio te rijden voor questionnairegesprekken. 

  Heb je interesse?
  Als je interesse hebt in deze vrijwilligersfunctie nodigen we je uit om een motivatiebrief te schrijven en deze via het contactformulier naar ons op te sturen. Wil je meer informatie, dan kun je daar ook het contactformulier voor gebruiken, wij zullen dan contact met je opnemen.


  Ervaar jij in je leven op emotioneel of
  op geestelijk gebied blokkades?

  Zijn er dingen in je leven waarvan jij het
  gevoel hebt de regie kwijt te zijn?

  Ben je in de psychiatrie vastgelopen maar
  is er nooit geestelijk naar je gekeken?

  Is God in je leven zover weg en is de
  relatie met God zo moeilijk?

  Loop je altijd met angst, dwanggedachten
  of misschien iets dat hier op lijkt?

  Kun je niet van jezelf houden of zelfs
  niet eens in de spiegel kijken?

  Eindeloos vrij

  Eindeloos vrij is een bediening van gebedspastoraat om mensen te helpen die zijn vastgelopen in hun leven. Wij zijn een interkerkelijk team van pastoraal werkers die geschoold en getraind zijn in gebedspastoraat.

  Gebedspastoraat

  Gebedpastoraat is een vorm van pastoraat waarbij we mensen helpen hun identiteit en autoriteit in Christus te vinden en we helpen mensen vrij te komen van verkeerde bindingen in hun leven.

  Coaching

  Naast gebedspastoraat bieden we ook verschillende vormen van coaching aan. Lang niet iedereen heeft gebedspastoraat nodig, soms wil je gewoon een nieuwe stap in je leven ontdekken. Daar helpen we graag bij.

  Aanmeldingen

  Om in aanmerking te komen voor een persoonlijk traject is aanmelding nodig, maar het is ook mogelijk om eerst mee te doen aan andere vormen van coaching of hulp om daar te ontdekken wat je nodig hebt.

  © 2022 Eindeloos vrij. All Rights Reserved.