Wij vinden het belangrijk om een vriendennetwerk om ons heen te hebben met mensen die onze bediening een warm hart toedragen. Een netwerk met mensen dat biddend om ons heen wil staan en tegelijk ook iets wil meemaken van dat wat er gebeurt bij Eindeloos vrij. 

  Door je aan te melden voor het vriendennetwerk zullen we je op de hoogte houden van onze activiteiten, maar we willen met het vriendennetwerk meer dan dat. Het is ons verlangen om dat te delen wat wij zien dat God doet door onze bediening heen, zodat er ook geloof gebouwd wordt om ons heen. Waar getuigenissen vertellen over wat God doet, daar zal geloof toenemen. Onderdeel zijn van ons vriendennetwerk betekent dus ook dat jouw geloof gebouwd wordt. 

  Tegelijk hebben wij dit vriendennetwerk ook heel hard nodig. Onze bediening staat doorlopend in de frontlinie van het Koninkrijk van God en daarom hebben wij altijd bidders om ons heen nodig. Ook hebben we mensen nodig, die onze bediening financieel mee willen dragen. De hulp die wij bieden, bieden we om niet, maar we hebben wel onze kosten. We hopen ook dat er uit ons vriendennetwerk daarin voorzien zal worden. 

  Lid worden van ons vriendennetwerk betekent niet dat je financieel moet bijdragen. Het is een optie. De enige voorwaarde die wij stellen voor ons vriendennetwerk is dat je een christen bent met een persoonlijke relatie met God en achter onze bediening staat. 

  Aanmelden vriendennetwerk


  Ervaar jij in je leven op emotioneel of
  op geestelijk gebied blokkades?

  Zijn er dingen in je leven waarvan jij het
  gevoel hebt de regie kwijt te zijn?

  Ben je in de psychiatrie vastgelopen maar
  is er nooit geestelijk naar je gekeken?

  Is God in je leven zover weg en is de
  relatie met God zo moeilijk?

  Loop je altijd met angst, dwanggedachten
  of misschien iets dat hier op lijkt?

  Kun je niet van jezelf houden of zelfs
  niet eens in de spiegel kijken?

  Eindeloos vrij

  Eindeloos vrij is een bediening van gebedspastoraat om mensen te helpen die zijn vastgelopen in hun leven. Wij zijn een interkerkelijk team van pastoraal werkers die geschoold en getraind zijn in gebedspastoraat.

  Gebedspastoraat

  Gebedpastoraat is een vorm van pastoraat waarbij we mensen helpen hun identiteit en autoriteit in Christus te vinden en we helpen mensen vrij te komen van verkeerde bindingen in hun leven.

  Coaching

  Naast gebedspastoraat bieden we ook verschillende vormen van coaching aan. Lang niet iedereen heeft gebedspastoraat nodig, soms wil je gewoon een nieuwe stap in je leven ontdekken. Daar helpen we graag bij.

  Aanmeldingen

  Om in aanmerking te komen voor een persoonlijk traject is aanmelding nodig, maar het is ook mogelijk om eerst mee te doen aan andere vormen van coaching of hulp om daar te ontdekken wat je nodig hebt.

  © 2022 Eindeloos vrij. All Rights Reserved.